lunes, 28 de abril de 2008

PIRINEUS ESTIU 2008



Estem preparant l'eixida de l'estiu als pirineus.Este any hem decidit fer una travessia des de la Vall de Tena fins a Panticosa seguint el GR11 i fer els "picos del infierno" (3076 i 3080 m).
Eixiriem de Sagunt el divendres 4 de juliol fins a Sallent de Gállego,l'autobus ens deixaria a l'embassament de la Sarra on pujariem seguint el GR fins al refugi de Respomuso on fariem nit el divendres.El dissabte continuariem el GR fins al coll" del infierno "des de on pujariem a" los infiernos", una vegada en el cim tornariem al coll i baixariem camí de Panticosa passant pels Ibons blaus i l'embassament de Bachimaña.
Açi teniu el mapa:


Hem de fer una previsió de la gent que anem, per a la qual cosa arreplegarem una preinscripció de 50 € ja siga per un càrrec de Bancaixa o fent un ingrés al compte del club.
Per a més informació contacteu amb Santiago o Jose

domingo, 20 de abril de 2008

EIXIDA AL PUIG CAMPANA 12/04/08


Com ja sabeu el passat 12 de abril vam pujar al puig campana(1410 m), per la cara nort més suau que la cara sud la qual va ser utilitzada per baixar relliscant per la famosa pedrera "el carreró".
RUTA:
Aparquem els cotxes a la font del molí (374m) i des del mateix punt comencem a caminar seguint les marques del Pr 289( camí de la serra) que rodeja tota la muntanya, l'agafem cap a l'oest fins al coll del pouet on deixarem el Pr i pujarem per la senda botànica de l'umbria del Puig campana fins al bancal del moro, coll on es junten les dos rutes de accés al cim: la pedrera i la cara nort.
Des del bancal del moro seguirem la senda que ens du per la cresta cimera fins al cim(1410m)

Font del Molí
Camí de la Serra(Pr 289)
Coll del Pouet
Senda botànica de l'umbria del Puig Campana
Esmorzant al bancal del Moro
Els "tres magnífics"a la cresta cimera
Tots al cim
Rafa com sempre : açò és una patxanga

la baixada per la pedrera:relliscant continuament
Després de quasi cinc hores caminant es mereix un bon dinar


FITXA TÉCNICA:
desnivell de pujada: 1080 m
desnivell de baixada:1090 m
temps de pujar: 3 hores
temps de baixar: 1,5 hores